JOIN OUR WHATS APP GROUP CLICK HERE

12 September 2016

Interview questions free download

BUY JIO PHONE CLICK HERE
Q1. If you look ___ the window you can see the traffic moving________ the road ___ a fast pace

A. at, across, in
B. through, along, at
C. over, across, at
D. at, along , in

ANS: B

Q2. Sheela ran blindly the road and was nearly knocked _______    ________  a lorry.

A. at, out, in
B. across, along, at
C. through, across, at
D. across, down , by

ANS: B

Q3. I stood ________ the bridge and watched the flowing water _______ it and the sky ______.

A. on, under, above
B. across, under, at
C. through, under, above
D. on, down , above

ANS: B

Directions for Questions 4 to 6 :

Choose the word nearest in meaning to the word in ITALICS from the given options

Q4. A bone got stuck in his gullet

A. Chest
B. Throat
C. Stomach
D. Molars

ANS: B

Q5. It is a scandal that the murderer was  declared innocent.

A. Talk
B. Disgraceful action
C. Rumour
D. Silly notion

ANS: B

Q6. The police need tangible proof of his guilt before they can act against him.

A. Emphatic
B. Convincing
C. Clear and certain
D. Strong

ANS: C

Directions for Questions 7 to 10:

Choose the answer option which will correctly fill the blank.

Q7. I saw _____ man walking along_____  road. He was not _____ ordinary man

A. the,the,a
B. a,the,a
C. the, a, an
D. a, the, an

ANS: D

Q8. Yesterday I heard  ________ interesting story which is ___ best I have ever heard.

A. a, an
B. the,a
C. an, the
D. the, an

ANS: C

Q9. What _____ strange name to give ______ cat

A. a,a
B. a,an
C. a,the
D. the, an

ANS: A

Q10. __________ postman has put _______ letter under ________door

A. the,the,the
B. a,the,a
C. the, a, the
D. a, the, an

ANS: C
JOIN OUR WHATS APP GROUP CLICK HERE